Vabljeni na ”Circular Economy Mapping Week” v Ljubljani

 
 
 
circular-economy-mapping-week-1030x391.png

Circular Change bo  v sredo, 7. februarja ob 10. uri v Poligonu (Tobačna 5, Ljubljana) gostil Circular Economy Mapping Week. Dogodek, ki bo hkrati potekal v več kot 30 mestih po svetu, prireja ga pa londonska platforma Circular Economy Club, združenje več kot 2.600 krožnih profesionalcev iz 60 držav.

Naš cilj je v 2-urnem dogodku združiti deležnike iz sveta krožnega gospodarstva in zarisati zemljevid prodornih, a še ne dovolj prepoznavnih podjetij, projektov, iniciativ in pobud. Seznam dobrih praks iz vsega sveta bo objavljen v javno dostopnem spletnem imeniku, s tem pa bodo slovenski predstavniki dobili dodatno priložnost za mednarodno prepoznavnost, povezovanje, izmenjavo idej in širjenje aktivnosti.

Obenem bo dogodek v Ljubljani namenjen tudi zbiranju novih informacij, ki bodo vir za nastajajoči Kažipot krožnega gospodarstva Slovenije.

K sodelovanju vabimo tiste, ki se ukvarjate s krožnim gospodarstvom in želite svoje znanje deliti z drugimi. Prijave zbiramo na join@circularchange.com oziroma niko@circularchange.com, število mest pa je zaradi formata dogodka omejeno na 20 udeležencev.

Obiščite spletno stran dogodka ter se spoznate s CEC skupnostjo na CEC Facebook strani ter v CEC LinkedIn skupini.

Veselimo se vašega obiska!

 
Circular Change