Back to All Events

Mednarodna konferenca SZE 2019


  • Portorož Slovenia (map)

Slovensko združenje za energetiko SZE vljudno vabi na tradicionalno Mednarodno konferenco SZE 2019, ki bo potekala od 31. marca do 2. aprila 2019 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu, Slovenija.

SZE kot naslednik Slovenskega društva za daljinsko energetiko SDDE je prepoznalo moč povezovanja vseh področij energetike za bolj trajnostno in čisto oskrbo z energijo. Program delovanja SZE in program te konference je odprt za vsa področja energetske oskrbe, od proizvodnje preko distribucije do končne rabe s podporo temeljnih in aplikativnih znanj. Samo s povezano obravnavo kompleksnih energetskih sistemov bomo zagotovili tehnično in ekonomsko optimalne rešitve energetske oskrbe. 
Na konferenci bodo tudi tokrat sodelovali številni priznani domači in tuji gostje, prav tako pa se bomo z gosti osrednjega panela sprehodili skozi aktualne trende, politične odločitve in mednarodne usmeritve na področju trajnostne in čiste oskrbe z energijo za ogrevanje in hlajenje.

Direktorica Circular Change, Ladeja Godina Košir, bo 1. aprila v sklopu konference nastopila kot moderatorka okrogle mize: Povezovanje energetskih področij za trajnostno in zanesljivo energetsko oskrbo.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://www.sze.si/konferenca-sze-2019