Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Posvet vlade RS: Potenciali krožnega gospodarstva v Severno Primorski regiji

marec 6, 2017, 12:00 pop - 3:00 pop

6. marca 2017 se bomo Circular Change udeležili posveta vlade Republike Slovenije na temo potencialov krožnega gospodarstva v Severno Primorski regiji.

Vlada Republike Slovenije je oktobra 2015 sprejela Okvirni program za prehod v Zeleno gospodarstvo in ustanovila medresorsko delovno skupino za koordiniranje aktivnosti programa. Na konstitutivnem srečanju Partnerstva za zeleno gospodarstvo Slovenije, ki je potekalo 3. oktobra 2016 na Brdu pri Kranju, so k sodelovanju že pristopili številni deležniki iz področja gospodarstva, stroke, nevladnih organizacij in lokalnih skupnosti.
Partnerstvo želimo še bolj približati tudi lokalnim in regionalnim deležnikom ter njihovim specifičnim potencialom in priložnostim, zato vanj vabimo vse deležnike na regionalni in lokalni ravni. Še posebej vabimo predstavnike iz gospodarstva, lokalnih skupnosti, stroke in civilne družbe, ki želijo aktivno sodelovati in prispevati k sooblikovanju rešitev in drugih aktivnosti prehoda v zeleno gospodarstvo. Več informacij o prehodu v zeleno gospodarstvo z izpostavljenimi razvojnimi potenciali za zeleno, pametno in učinkovito gospodarstvo je dostopno na povezavi www.vlada.si/zeleno.

Udeležba na posvetu je brezplačna, zaradi omejenega števila udeležencev pa je potrebna predhodna prijava, najkasneje do 2.3.2017 na elektronski naslov: klavdija.merc@gov.si.

 

Za več informacij in podroben program posveta prosim kliknite tukaj.

 

Organizer

Partnerstvo za zeleno gospodarstvo Slovenije v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Nova Gorica

Venue

dvorana Mestne občine Nova Gorica
Trg Edvarda Kardelja 1
Nova Gorica, 5000 Slovenia
+ Google Map