Loading Events

« All Events

Circular Economy Mapping Week

februar 7, 10:00 dop - 12:00 pop

7.2.2018 bomo po vsem svetu skupaj risali zemljevid krožnega gospodarstva

Circular Change bo 7.2. ob 10.00 v Poligonu (Tobačna 5, Ljubljana) gostil Circular Economy Mapping Week, dogodek, ki bo hkrati potekal v več kot 30 mestih po vsem svetu, prireja ga pa londoska platforma Circular Economy Club, združenje več kot 2.600 krožnih profesionalcev iz 60 držav.

Naš cilj je v 2-urnem dogodku združiti deležnike iz sveta krožnega gospodarstva in narisati zemljevid najbolj prodornih, a še neznanih podjetij, projektov, iniciativ in pobud. Seznam dobrih praks iz vsega sveta bo objavljen na javno dostopnem spletnem imeniku, s tem pa bodo dobili slovenski projekti nov kanal za sklepanje poznanstev, izmenjavo idej in širjenje njihovih aktivnosti.

Obenem bo dogodek služil tudi za zbiranje novih spoznanj, ki bodo uporabljena v nastajajočem Kažipotu krožnega gospodarstva v Sloveniji.

K sodelovanju vabimo, ki se ukvarjate s krožnim gospodarstvom in želite svoje znanje deliti z drugimi. Prijave zbiramo na join@circularchange.com oziroma niko@circularchange.com, število mest pa je omejeno (20).

Obiščete lahko tudi spletno stran dogodka ter se spoznate s CEC skupnostjo na CEC Facebook strani ter v CEC LinkedIn skupini.

Veselimo se vašega obiska!

Details

Date:
februar 7
Time:
10:00 dop - 12:00 pop
Event Category:
Website:
https://www.circulareconomyclub.com/circular-economy-mapping-week/ljubljana-mapping-session-niko-korpar/

Venue

Ljubljana
Tobačna 5, Ljubljana
Ljubljana, 1000
+ Google Map